Lotgenotendag Noordoost-Nederland

15-07-2017

OSCAR Nederland organiseert een lotgenotendag voor iedereen (patiënten en dragers), jong en oud, met sikkelcelziekte of thalassemie in Noordoost-Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel)

Zaterdag 15 juli 2017

Van 10.30 tot 15.30 uur

In WILDLANDS Adventure Zoo
Raadhuisplein 99, 7811 AP Emmen

Dus ben jij patiënt of drager van sikkelcelziekte of thalassemie en woon je in Friesland, Groningen, Drenthe of Overijssel en lijkt het je leuk om andere mensen met dezelfde aandoening te ontmoeten, dan ben je van harte welkom.

Aanmelden kan via:
e-mail : info@oscarnederland.nl
Telefoon: 0637328205 of 0618081005
via een berichtje op Facebook mag ook: https://www.facebook.com/OSCARNederland/

Geef aan met hoeveel personen je wilt komen. Vermeld duidelijk de namen, een e-mail adres, woonplaats en telefoonnummer. Wij moeten weer contact met je kunnen opnemen voor het programma en exacte verzamelplaats in het park.

Ons programma is incl. koffie/thee/limonade, lunch en gratis entree dierenpark. Na ons programma heeft u nog tot 18 uur de tijd om op eigen gelegenheid het dierenpark te bewonderen.

Kinderen mogen met een broertje of zusje en hun ouders komen. (max. 4 per gezin). Volwassen patiënten/dragers mogen één begeleider mee nemen.

Wij verzoeken vriendelijk om je vóór 23 juni aan te melden, i.v.m. reserveringen en kosten.
Bij onverwachte omstandigheden graag op tijd afmelden, het liefst vóór 10 juli. Anders zijn wij genoodzaakt om de entreekosten van het park in rekening te brengen.

Hieronder onze officiële uitnodiging. Leden van OSCAR Nederland krijgen hem thuisgestuurd. Zorg dus dat je adres up-to-date is!

UITNODIGING WILDLANDS EMMEN