Ouder & Kind Dag 2022

Op zaterdag 25 juni 2022 zal onze Ouder & Kind Dag plaatsvinden in Speelpark Oud Valkeveen

We zijn blij dat we het dit jaar weer kunnen organiseren!

Deze lotgenotendag organiseren wij speciaal voor kinderen met sikkelcelziekte en thalassemie (patïenten en dragers) in de leeftijd van o t/m 12 jaar.  Ouders, verzorgers, broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom op deze dag.


klik op de afbeelding om de uitnodiging te downloaden.

Speelpark Oud Valkeveen.
Dit park is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar. Er zijn ruim 35 attracties en speeltoestellen. De mascottes Fonkeltje en Stronkeltje lopen rond in het park en er zijn interactieve shows voor kinderen. 
Voor meer info over het park: www.oudvalkeveen.nl
Adres: Oud Huizerweg 2 | 1411 GZ Naarden

Programma:
Om 10.30 staan bij de entree mensen van OSCAR Nederland om jullie te verwelkomen. Jullie worden doorverwezen naar de ruimte waar we elkaar gaan ontmoeten. Voor nu is dat het restaurant (boven het theater). Er staat ranja en wat lekkers klaar voor de kinderen en voor de volwassenen zijn er koffie/thee vouchers. Ouders kunnen kennismaken met andere gezinnen en kinderen kunnen onder begeleiding van hun ouders zich vermaken in het park. Alle deelnemers krijgen een voucher voor een kinderbox/snackbox. (De vorige keer hadden we een lunchbuffet, maar helaas is dat niet meer mogelijk.) Geef op het aanmeldformulier aan als er dieetwensen zijn. Voor de kinderen is er nog een ijsvoucher en nog een verrassing.

KOM JE OOK?

Alle ouders die lid zijn van OSCAR Nederland hebben inmiddels een uitnodiging via de mail en via de post ontvangen. Heb je het niet ontvangen, laat het ons weten via administratie@oscarnederland.nl

Aanmelding is verplicht.  Dat kan tot uiterst 20 juni  (het park wil weten hoeveel mensen er komen)

Vul het aanmeldformulier in, scan het of maak er een foto van en stuur het naar administratie@oscarnederland.nl of geeft het telefonisch door via 030 – 656 9634 (bereikbaar van ma-do 09:00-14:30 en vr 09:00-12:00 uur). U kunt het formulier ook per post terugsturen: OSCAR Nederland, Postbus 91 – 4000 AB TIEL.

Aanmeldformulier

Heb je je aangemeld, maar zie je er toch vanaf door ziekte of andere redenen, laat het ons aub weten, Meld je af voor 20 juni.

Vervoer
De meesten komen met hun eigen auto en kunnen daar gratis parkeren naast het park, op vertoon van de uitnodiging. Neem het dus mee.
Met openbaar vervoer is het te bereiken vanaf Station Naarden-Bussen. Daar neem je buslijn 100 richting Huizen busstation, uitstappen halte Flevolaan. Volg de witte ANWB-borden met Valkeveen (ongeveer 30 minuten lopen). Let op: Dit is nogal een stuk lopen. Laat het ons weten bij de aanmelding en we zorgen er voor dat jullie gehaald en gebracht worden van en naar de bushalte.

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden?
Bel of app naar Elmas op 0618081006

OSCAR Nederland ziet jullie graag op 25 juni 2022!